• ro
 • hu
 • en
 • Fonduri europene

  Sprijin pentru investiții in agricultură si dezvoltare rurală

  Obiectivul companiei OTP Consulting România SRL este de a oferi servicii de consultanță financiară și profesională cât mai diverse pentru atinge un grad cât mai mare de satisfacţie a clienţilor.

  Începând cu anul 2007 compania este implicată în activități de pregătirea proiectelor și derularea acestora, începând de la identificarea nevoii și transformarea ei într-o idee de proiect, până la activitatea de management a proiectelor și monitorizarea acestora după finalizarea implementării.

  În colaborare cu OTP Bank, compania ofera un pachet complex de servicii financiare și expertiză, oferiind de asemenea oportunități de creditare avantajoase pentru buna desfășurare a proiectelor.

  De gestionarea și buna funcționare a companiei se ocupă domnul Olti Agoston, care este administratorul companiei începând cu anul 2008. Acesta are o experiență de 17 ani în domeniul proiectelor de investiții, fiind de-a lungul timpului, evaluator sau director de program pentru mai multe programe din diverse domenii, programe naționale, internaționale și de cooperare transfrontalieră, de asemenea acesta a fost si trainer pentru evaluatori în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013. În ceea ce privește activitatea din cadrul companiei acesta asigură implementarea strategiei de dezvoltare a companiei, gestionează şi coordonează activitatea sediului principal și a birourilor regionale, participă la dezvoltarea diverselor proiecte din cadrul companiei.

  Înființarea/Dezvoltarea fermelor vegetale

  Contactează-ne!

  Înființarea/Dezvoltarea fermelor zootehnice

  Contactează-ne!

  Investiții în prelucrarea/ comercializarea și/ sau dezvoltarea de produse agricole

  Înființare complex de prelucrare și ambalare a cărnii, Procesarea laptelui, Fabrici de nutrețuri combinate.

  Contactează-ne!

  Procesarea produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole

  Înființare/Dezvoltare unitate de producție produse de panificație, produse de patiserie, produse alimentare extrudate.

  Contactează-ne!

   

  Din punct de vedere al proiectelor, compania are experiență vastă în ceea ce privesc proiectele de investiție in domeniul agricol, atât pentru înființarea unor noi unități în domeniu (ferme, sere, unități de procesare), cât și pentru dezvoltarea celor existente (achiziții de utilaje agricole, achiziții de echipamente pentru creșterea activității de producție, etc.).

  Activitatea companiei este desfășurată în mai multe birouri regionale din țară pentru a facilita procesul de lucru, întâlnirile cu clienții, și vizitele necesare la locul implementării proiectului pentru desfășurarea optimă a unui proiect.

  Birourile companiei se găsesc în: București – sediul companiei, birouri regionale: Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu-Mare și Cluj-Napoca.

  Date de contact

  OTP Consulting Romania
  Bucuresti, Sectorul 2, Bd. Dacia nr. 83, etaj 1
  Tel: (+4) 0371-532.201
  E-mail: consulting@otpbank.ro
  Birou regional Oradea
  Oradea, Str. Avram Iancu, nr. 2
  Tel: (+4) 0755-000.313
  E-mail: consulting@otpbank.ro

   

  Birou regional Miercurea-Ciuc
  Miercurea-Ciuc, str. Petőfi Sándor, nr. 7
  Tel: (+4) 0755-000.337
  E-mail: consulting@otpbank.ro
  Birou regional Satu-Mare
  Satu-Mare, Pţa. Libertăţii, nr. 14
  Tel: (+4) 0755-000.142
  E-mail: consulting@otpbank.ro

   

  Birou regional Cluj-Napoca
  Cluj-Napoca, Piata Unirii nr. 23
  Tel: (+4) 0755-000.313
  E-mail: consulting@otpbank.ro