• ro
 • hu
 • en
 • Creditul Anotimpul tău

  Creditul Anotimpul tău

  Nimeni nu știe mai bine decât tine că natura își are ritmul ei.

  Tu însă ți-ai creat anotimpul tău, anotimpul planificării, al calculelor și al deciziilor. Tu urmezi ritmul naturii, noi urmăm ritmul tău. Alege din creditele noastre concepute pentru anotimpul tău. Bun venit în Anotimpul tău!

  Dacă îți desfășori activitatea în domeniul agricol, deții minimum 100 ha. teren arabil lucrat sau minimum 100 vaci de lapte/fermă sau minimum 1000 porci/fermă și prezinți polița de asigurare pentru culturi sau animale cesionată în favoarea OTP Bank România S.A., încheiată cu Groupama Asigurări S.A., îți punem la dispoziție două produse de finanțare: Creditul Anotimpul tău – fără garanții imobiliare și Creditul Anotimpul tău – parțial garantat.

  Ce avantaje îți oferă creditele dezvoltate în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A?

  otp bankfinanțarea activității curente, inclusiv refinanțarea unor credite cu aceeași destinație;
  otp bankstructura de garanții flexibilă;
  otp bankvaloare maximă a facilităților de creditare de până la 200.000 EURO, echiv. în lei;
  otp bankevitarea riscului valutar, prin acordarea finanțărilor în moneda națională.
  otp bankmodalități de funcționare și de rambursare flexibile.

  În plus, pentru că ne dorim să îți punem la dispoziție produse unice de finanțare, Groupama Asigurări, ca partener strategic, vine în sprijinul tău cu avantaje suplimentare, precum:

  otp banktermene reduse la plata daunelor;
  otp bankplan flexibil de plată a ratelor de primă de asigurare, facilitate oferită exclusiv clienților OTP Bank România;
  otp bankreduceri la asigurarea masinilor agricole și a celor personale.

  Care sunt garanțiile solicitate de OTP Bank România?

  În funcție de necesitățile de finanțare, poți accesa fie Creditul Anotimpul tău – fără garanții imobiliare, produsul fiind garantat exclusiv cu polița emisă de Groupama Asigurări S.A., în cazul în care suma solicitată este de maximum 200.000 LEI, sau Creditul Anotimpul tău – parțial garantat pentru care se solicită garanții suplimentare de doar 50%, fiind parțial garantat în baza unei polițe emise de Groupama Asigurări S.A., în cazul în care suma solicitată nu depășește 200.000 EUR.

  Cu OTP Bank România ai în permanență acces la cele mai bune oferte de creditare, cu o structură de garanții simplă, rapidă și eficientă.