• ro
 • hu
 • en
 • Saját évszakom hitel

  Saját évszakom hitel

  A természetnek saját ritmusa van, ezt senki sem tudja jobban, mint Ön.

  Mégis, Ön létrehozta saját, ötödik évszakát: a tervezés, a számolgatások és a döntések meghozatalának időszakát. Az Ön dolga, hogy kövesse a természet ritmusát, a miénk, hogy kövessük az Önét. Válasszon tehát saját évszakának megfelelő hiteleink közül. Isten hozta Saját évszakában!

  Ha a mezőgazdasági szektorban fejti ki tevékenységét, legalább 100 hektár szántóföldön gazdálkodik vagy farmonként legkevesebb 100 tejelő tehenet vagy legkevesebb 1 000 sertést tart, és bemutatja az OTP Bank Romániának a Groupama Biztosítónál kötött, a termesztett növényekre és a tenyésztett állatokra szóló biztosítási kötvényeit, akkor rendelkezésére bocsátjuk két finanszírozási termékünket. Ezek a Saját évszakom hitel – ingatlanfedezet nélkül és a Saját évszakom hitel – részleges fedezet mellett.

  Milyen előnyei vannak a Groupama Biztosítóval közösen fejlesztett hiteleinknek?

  otp bankfolyó tevékenység finanszírozása, beleértve azonos céllal felvett hitelek újrafinanszírozását;
  otp bankrugalmas fedezeti struktúra;
  otp banka hitellehetőségek felső határa 200 000 eurónak megfelelő, lejben felvett összeg;
  otp bankvalutakockázatok elkerülése a finanszírozások nemzeti valutában történő folyósításának köszönhetően;
  otp bankrugalmas visszafizetési és működési lehetőségek.

  Ráadásul, mivel egyedi finanszírozási termékeket kínálunk, a Groupama Biztosító stratégiai partnerként olyan további előnyös ajánlatokat nyújt Önnek, mint:

  otp bankcsökkentett határidők a keletkezett károk kifizetésénél;
  otp bankrugalmas fizetési terv a biztosítási díjaknál, kizárólag az OTP Bank Románia ügyfeleinek;
  otp bankkedvezmények a mezőgazdasági gépekre kötött, valamint a személyes biztosítások esetében.

  Melyek az OTP Bank Románia által igényelt fedezetek?

  A finanszírozási igény függvényében választhatja A Saját évszakom hitelt – ingatlanfedezet nélkül, amelynél kizárólag a Groupama Biztosító által kiállított biztosítási kötvény jelenti a garanciát abban az esetben, ha az igényelt összeg legtöbb 200 000 euró. A másik lehetőség a Saját évszakom hitel – részleges fedezet mellett, amelynél a pótlólagos fedezet mindössze 50%, mivel a Groupama Biztosító által kiállított biztosítási kötvény részleges fedezetet nyújt, ha az igényelt összeg meghaladja a 200000 eurót.

  Az OTP Bank Romániánál egyszerű fedezeti struktúra, gyorsaság és hatékonyság mellett állandó hozzáféréssel rendelkezik a legjobb hitelajánlatokhoz.